Leer je collega's
kennen

______

 

ZorgConnect verenigt mensen met een hart voor anderen. Zorgen is meer dan een job. Het is een roeping. Vanuit deze passie willen wij mensen met een hart voor anderen verenigen om zo samen de beste zorgen en hulp te verlenen. Ethisch zorgondernemerschap met een maatschappelijk doel én op maat van de patiënt of klant, dat is waar wij voor staan.

"Vanaf dag 1 geeft ZorgConnect me een warm en sociaal gevoel. Elke dag is anders en dit blijft me dan ook uitdagen."

_______

 

Stijn V.

Van het samenwerken met collega’s en externen, het geven van opleidingen tot het ondersteunen van onze praktijken. We zijn er steeds voor elkaar en dit met één doel: onze patiënten centraal zetten.

"Waarom ZorgConnect? Hun visie en missie sprak mij direct aan, ik was direct verkocht!"

_______

 

Jasmijn C.

Tijdens mijn studie als verpleegkundige had de thuiszorg mijn hard veroverd! Waarom thuiszorg? Dat is bij de mensen thuiskomen en voor hen met hard en ziel verzorgen. 

Waarom zorgconnect? Dit is mijn echt aangeraden, want hun visie en missie sprak mij zo aan, ik was zo verkocht! Tijd maken, kwaliteit gegeven, hun verzorgen, een luisterend oor zijn, kortom de totaal zorg gegeven zonder dat er een grote tijdsdruk is. Het is gewoon een zeer zalig gevoel! Elke dag gaan werken is voor mij echt een dagje plezier! Een glimlach op de patiënten toveren geeft zo een voldoening! ZorgConnect is gewoon thuiskomen! 

"De algemene vergadering bij ZorgConnect was een superfijne vergadering!  De open communicatie, de flow achter alles en het financieel plaatje dat toch niet onbelangrijk is om de organisatie draaiende te houding tonen duidelijk hoe fijn het is dat  verpleegkundigen heel wat ondersteuning krijgen vanuit ZorgConnect."

_______

 

Katrien M.

Het contact met iedereen, het luisterend oor dat gegeven wordt... Dat geeft echt een goed gevoel!

"Het mooiste geschenk dat je aan je patiënt kan geven, is tijd."

_______

 

Sarah M.
 

Het gaat niet alleen om de prik die je geeft of de grondigheid waarmee je iemand wast.  Het gaat ook over de glimlach die hoop geeft, de schouderklop die ervoor zorgt dat iemand nog wat langer kan vechten en de stilte die je deelt wanneer woorden even hun meerwaarde verliezen.

"Je komt binnen en je wordt verwelkomd met: "Ik ben zo blij je te zien, ik heb je gemist".  Zalig gevoel!

_______

 

Maya L.

Zorgen is meer dan een job, het is een passie!  Eentje waar je veel voor terugkrijgt, want patiënten die door jou zo lang mogelijk op een aangename en veilige manier zelfstandig thuis kunnen blijven wonen, dat is waar we voor gaan.

“Mijn team bestaat in totaal uit vijf verpleegkundigen die allemaal met een hart van goud voor onze cliënten met beperkingen zorgen."

_______

 

Tanja C.

Wij zijn een hecht team die zorg draagt voor anderen, maar ook voor elkaar. Alle collega’s zijn toegewijd en werken met hart en ziel. Daardoor is mijn team zo super en zijn we meer dan enkel collega’s.

"Zonder de integere hulpverleners van ZorgConnect die hier dagelijks over de vloer komen zou het niet lukken. Toppers"

_______

 

Dirk W. - mantelzorger
 

Als liefhebbende mantelzorger geef ik, samen met ons gedreven verpleegteam, al jaren het beste van mezelf voor m’n 90-jarige inwonende moeder. Alleen het beste is goed genoeg voor haar. Zij heeft ooit alles voor ons gedaan en dat doen we nu met veel plezier en liefde, dubbel en dik, terug. Ik zie m’n moeder doodgraag en dat zal altijd zo blijven. Wij zijn elkaars bubbel, knuffelpartner, we zijn elkaars àlles. Tot aan de maan en terug. Voor altijd!

"Wij zijn zeer tevreden over de opvang en leervolle begeleiding van onze studenten door ZorgConnect!"

_______

 

E. D'Hamers - praktijklector verpleegkunde - Odisee St-Niklaas.

Bij ZorgConnect zorgen we ervoor dat iedereen zich maximaal comfortabel voelt. Niet alleen onze patiënten, maar ook medewerkers én stagiairs

"Iemand die je meer kan vertellen over wat er je te wachten staat, die met artsen kan overleggen, en zoveel meer. Het zijn al die kleine dingen die voor mij maken dat zij meer zijn dan gewoon zorgverleners. Ze maken deel uit van de mensen die om me geven."

_______

 

David D.W. - patiënt

Op 36-jarige leeftijd bij de dokter komen en horen: “Je hebt kanker”. Het overkwam David DW, al tien jaar lang een patiënt bij ons.

“Plots staat de hele wereld stil en weet je niet wat er je te wachten staat”. David kon rekenen op zijn gezin, familie en vrienden, maar het waren de zorgverleners die hem de zo nodige ondersteuning konden geven.

Zoekresultaat

Tijd voor een job
met impact

_______

 

We zijn altijd op zoek naar
enthousiaste collega's.

 

 

 

 

Op de hoogte blijven?
Volg onze sociale media!