Wie we zijn

Verpleegkundige

Door en voor verpleegkundigen, dat is onze grootste troef!
Je wordt gecoacht door ervaren verpleegkundigen die het vak door en door kennen. Daarnaast ontwikkelden we met ‘EasyNurse’ een eigen software om administratieve taken te vereenvoudigen en verlichten. 

Het ZorgConnect DNA

Passie

Uiteraard! De ondersteuning en zorg die wij bieden aan patiënten kan voor hen een wereld van verschil betekenen. Daar zetten wij elke dag opnieuw met veel liefde onze schouders onder.

1

Zorgzaamheid

Voor de patiënten en elkaar. We luisteren naar de patiënt en zijn zorgvraag om zo totaalzorg te voorzien. Ook binnen het team staan we elkaar bij met raad en daad. Met een open luisterhouding laten we elkaar groeien en ondersteunen we waar nodig.

2

Integriteit

We zijn een open en toegankelijke organisatie waar alles bespreekbaar is en vertrouwen centraal staat. Door het geven van opbouwende feedback laten we elkaar en de organisatie groeien.

3

Hoe wij jou ondersteunen

 • Rekenmachine
  Administratie en tarificatie
  We nemen jouw administratie en tarificatie in handen. Zo kan jij je volledig concentreren op de patiëntenzorg.
 • ean
  EasyNurse
  Onze eigen ontwikkelde software vereenvoudigt en verlicht
  de administratieve taken.
 • Hoed
  Opleidingen
  Levenslang leren, dat is waar we naar streven. Ons ruim aanbod in e-learnings, opleidingen en webinars maakt dit helemaal mogelijk.
 • Coaching
  Coaching
  De teamverantwoordelijke zorgt in samenspraak met het team voor de planning en legt een maandelijks patiëntenoverleg vast.
  Bij hem/haar kan je terecht voor alle advies en hulp rond zorgverlening.
 • Toegang tot zorg
  Toegang tot zorg
  Binnen jouw regio kom je in een hecht team terecht met toegang tot bestaande patiëntenrondes. Zo is een basisinkomen verzekerd.

Heb je vragen over het statuut van zelfstandige?

Lees meer

Maak kennis met 
het team

Lees meer

Werken bij ZorgConnect